ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

467 electors a Ordino, la parròquia que ha registrat un percentatge més alt de vot judicial

www.andorradifusio.ad

A Ordino s'ha registrat el percentatge més alt de vot judicial, un 26%, 467 electors. Els caps de les llistes que concorren han votat, en unes eleccions on ningú s'atreveix a fer pronòstics. El fet que es presentin quatre candidatures pot fraccionar els resultats.

A les 9 en punt Òscar Moreno s'ha convertit en el primer ciutadà ordinenc a exercir el vot, just després de sortir del torn de nit a l'hospital on treballa com a infermer. Ha aprofitat que viu a la Cortinada per aturar-se, votar i anar cap a casa a descansar.

Després els candidats han arribat esglaonadament. El més matiner a votar ha estat el cap de llista de X'Ordino, Enric Dolsa, poc abans de les 10.30h, que es mostrava satisfet per l'evolució de la campanya.

Sandra Tudó ho feia vint minuts més tard, pels volts de les 11 del matí. La cap de llista de MovemOrdino defugia de fer valorcions sobre el resultat final.

Josep Àngel Mortés, cap de llista d'En Comú per Ordino, aspira a reeditar el consolat, tot i coincidir amb altres candidats en la dificultat per pronosticar un resultat, amb quatre propostes en joc.

El cap de llista de Teceravia + Independents, Jordi Balsa, ha votat passat migdia. Coincidia amb altres candidats a afirmar que seran uns resultats ajustats per la proliferació de candidatures.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

3.234.143.26