ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Aposta per l'esport i la remodelació del Prat Gran a Sant Julià

www.andorradifusio.ad

A Sant Julià de Lòria, Desperta Laurèdia vol una reforma integral del Prat Gran i donar resposta a la manca d'aparcament. Terceravia+Unió Laurediana+Independents aposta per diversificar l'activitat esportiva de la parròquia.

Terceravia+Unió Laurediana+Independents es compromet a donar solució a la manca d'espais per poder practicar activitat esportiva. Josep Majoral entén que són una prova de salut i qualitat de vida i que cal anar més enllà del futbol sala, que és l'esport més estès a la parròquia. Bàsquet i tennis són altres propostes que vol desenvolupar a través d'acords amb privats que podrien cedir instal·lacions. També considera que cal seguir millorant el centre esportiu i té una proposta concreta per als parcs.

Mentre Terceravia+Unió Laurediana +Independents aposta per diversificar l’oferta esportiva de la parròquia i facilitar l’activitat esportiva entre el col·lectiu de la gent gran, Desperta Laurèdia fa una proposta concreta pel Prat Gran: remodelar-lo i fer-hi un aparcament soterrat.

Desperta Laurèdia creu que el Prat Gran és un espai públic essencial per al desenvolupament de la parròquia. Per això la seva aposta és remodelar-lo i convertir-lo en un pulmó verd, ja que actualment hi ha una part ocupada per infraestructures que acumulen brossa i molesten els veïns.

Alhora, Cerni Cairat aposta per eliminar places de zona blava de la via pública i aprofitar el subsol del parc per fer-hi un aparcament, donant resposta a una preocupació ciutadana. També pensa que el vòlei platja només hi hauria de ser a l'estiu.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

34.238.248.103