ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Balanç de campanya i últimes propostes de transparència i atenció als quarts per acabar a Sant Julià

www.andorradifusio.ad

A Sant Julià de Lòria, el darrer dia de campanya, Desperta Laurèdia ha fet balanç, Terceravia+Unió Laurediana+Independents ha parlat de transparència i Units pel Canvi ha assenyalat que cal més atenció als quarts.

Desperta Laurèdia acaba la campanya amb la satisfacció de la feina feta i el joc net entre tots els candidats. El cap de llista, Cerni Cairat, ha explicat que s'han mogut molt a peu de carrer, escoltant la gent i els seus neguits, i que han pogut passar el missatge regenerador i de necessitat de canvi per Sant Julià de Lòria. Ha recordat que la candidatura es va ajuntar com a agrupació ciutadana no només per queixar-se, sinó per resoldre les inquietuds de la parròquia, amb tres grans eixos: transparència, participació i bon govern.

La transparència ha centrat l'últim acte de campanya de Terceravia+Unió Laurediana+Independents. És un dels grans compromisos del seu programa electoral. El cap de llista, Josep Majoral, ha recordat que han demanat informació des de l'oposició aquests darrers anys i que no l'han tingut. Té clar que la ciutadania ha de poder participar en tot projecte que es vulgui tirar endavant a la parròquia, perquè el comú és de tots. Per això proposen diverses vies de participació. 

Amb l'objectiu de fer una parròquia més amable per a la gent, Units pel Canvi creu que cal revisar el protocol de mobilitat per donar més seguretat als ciutadans, especialment als quarts. Considera que falten passos de vianants i també que cal una millor senyalització de la xarxa viària i una millor il·luminació. Des d'Aixirivall, els candidats han demanat millores per al servei de bus i una revisió dels preus dels bitllets, especialment per als més joves. Així ho deia el candidat suplent Josep Maria Cucalón. Han acabat recordant que els veïns i veïnes dels quarts han de gaudir dels mateixos serveis que els del centre del poble.

S'acaba la campanya electoral. Han estat 13 dies intensos en què les tres candidatures lauredianes han explicat els seus programes a la ciutadania. Ara tot està en mans dels més de 4.000 electors que diumenge decidiran amb els seus vots qui volen que governi el comú els propers quatre anys.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

18.206.194.134