ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El bus parroquial, l'habitatge i embellir i assegurar la zona de la Salita, el més destacat a Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

L'habitatge i l'estat i accessibilitat d'algunes zones de la parròquia han estat els temes de campanya aquest dimecres de les 4 candidatures que es presente a Escaldes-Engordany.

Unió per Escaldes-Engordany està preocupat per la situació en alguns nuclis urbans d'Escaldes-Engordany pel que fa a l'aïllament que pateixen alguns ciutadans. Entre altres el candidat Marc González destaca zones com Engolasters, la Plana o Fiter i Rossell, fins on hauria d'arribar un bus comunal.

Les solucions que Demòcrates aporten per poder combatre la manca de pisos de lloguer i els preus elevats, passa per incentivar l'oferta amb els propietaris i constructors. Facilitats i incentius que el candidat demòcrata Enric Castellet creu que seran prou atractius i s'afegiran a la cessió d'algun terreny que ja han previst en el cas que aconsegueixen ocupar el comú quatre anys més.

Per l'habitatge també ha apostat el Partit Socialdemòcrata que vol establir un barem de preus de lloguer marc. A partir d'aquest es premiarà amb una reducció d'impostos als propietaris que lloguin dins el límit que proposin si arriben al comú. Rosa Gili diu que també cercaran quins edificis o terrenys comunals es poden utilitzar per ser ocupats per a persones en situació més vulnerable.

I finalment Terceravia+Independents que ha renunciat al porta a porta en aquesta campanya ha posat amb Jordi Rubia el focus d'atenció en la zona del camí i els estacionaments de la Salita.

Per aquesta formació la situació no potser més desastrosa i per això creuen que serà una prioritat si guanyen.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

18.204.55.168