ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els candidats a Andorra la Vella proposen més contenidors de recollida selectiva, renovar la sala de vetlles I un pla per al comerç

www.andorradifusio.ad

La neteja dels carrers i la recollida selectiva, la sala de vetlles i la dinamització comercial han centrat la campanya aquest dimecres a Andorra la Vella.

Més punts de recollida selectiva amb més contenidors soterrats és l'aposta de Terceravia per millorar la imatge dels carrers de la parròquia. De fet aquesta és una de les prioritats de la llista que té en la neteja dels carrers un dels seus objectius. Creuen que cal donar més facilitats als ciutadans per fomentar la recollida selectiva. Per això el candidat Jaume Carrera defensa la necessitat de col·locar més contenidors a la via pública i apostar cada vegada més pel soterrament.

També demanen més civisme als propietaris de gossos i per posar fi als problemes d'higiene proposen la instal·lació de més pipicans i esperen que la mesura de l'ADN prevista a totes les parròquia també hi ajudi.

I de Terceravia a En Comú per Andorra la Vella. Els candidats a la reelecció volen renovar la sala de vetlles de la parròquia per fer-la més agradable. Uns espais que es van construir de manera precipitada per donar resposta a una necessitat i que ara creuen que necessiten una renovació i un canvi d'entrada per donar més intimitat als familiars dels difunts. El candidat Miquel Canturri considera que malgrat que es construirà aviat un tanatori nacional, cal que la capital tingui una sala pròpia.

També preveuen una ampliació del cementiri comunal que consideren que està quedant petit. Per això proposen la construcció d'una nova ala per encabir-hi més nínxols per satisfer les necessitats de la parròquia.

Els socialdemòcrates volen fer un pla estratègic del comerç que s'apliqui a totes les zones comercials de la parròquia i amb consens amb els comerciants. Per això aposten per instaurar la figura del dinamitzador i potenciar el comerç de proximitat mitjançant bonificacions als compradors amb un sistema de punts que després es converteixin en descomptes per activitats comunals. El candidat Sergi González també defensa la implicació comunal ajudant al nou emprenedor a triar el seu model de negoci.

L'obertura del passatge Biscariet també ha de permetre segons els socialdemòcrates ajudar a la dinamització de Riberaygua i travesseres i creuen que els comerciants també han de participar del que s'hi farà.

Informa: Anna Pifarré
Imatge: Albert Refart

Comparteix:

3.234.143.26