ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els candidats de la capital proposen millores al pont de la Margineda, un bus per a la gent gran i prioritzar els barris abandonats

www.andorradifusio.ad

A Andorra la Vella s'ha parlat de l'embelliment del pont de la Margineda, de polítiques per a la gent gran i també dels barris.

El pont de la Margineda ha de tornar a ser un dels monuments emblemàtics de la parròquia. Terceravia defensa la necessitat de posar-lo en valor i diuen que amb poques coses es podria millorar molt la imatge d'un pont romànic que és la porta d'entrada de la parròquia. Una il·luminació acurada, alguns retocs a l'entorn i una millor senyalització són algunes accions que el candidat Joan Lluís Ayala considera molt necessàries.

A més parlen de la necessitat de senyalitzar millor l'entrada a la parròquia per Santa Coloma, descartant totalment la proposta de l'actual majoria comunal de fer l'arc ja projectat.

I En Comú per Andorra la Vella vol habilitar un dels busos comunals per a la gent gran. Ho ha explicat la cap de llista en una trobada a la casa pairal de la parròquia. Conxita Marsol els ha demanat tres mesos de paciència per tenir un bus específic amb horaris i recorregut diferenciat per als usuaris de la targeta magna després de constatar que l'actual no s'adequa a les seves necessitats.

A pregunta dels assistents ha parlat del projecte del Pic de Carroi que ha recordat que volen que sigui a cost zero per al comú. Un giny que diu que serà un atractiu de la parròquia.

Els socialdemòcrates volen fer un pla de xoc per a tots els barris de la parròquia. Dolors Carmona defensa la necessitat de ser-hi mitjançant el conseller de barri i comprovar les mancances amb reunions veïnals i fer una planificació conjunta. Diu que hi ha barris que estan abandonats i que seran una prioritat del seu mandat.

Al migdia han celebrat una reunió de poble a Santa Coloma. Els socialdemòcrates volen posar en valor el seu potencial perquè aglutina bona part del patrimoni cultural de la parròquia. També volen arranjar els carrers de la localitat.

Informa: Anna Pifarré-David Domingo
Informa: Albert Refart-Anna Ginestà

 

Comparteix:

3.238.70.175