ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els candidats d'Encamp se centren en els tràmits en línia, el Prat Gran i la reactivació econòmica

www.andorradifusio.ad

Quan falta un dia perquè s'acabi la campanya electoral, a Encamp les llistes volen deixar clara la seva posició entorn als temes com el Prat Gran, la gestió del comú i la reactivació econòmica.

Les quatre candidatures que concorren als comicis d'Encamp espremen els seus programes per marcar les seves línies polítiques en aquest últim tram de la carrera cap al comú , un dia més el prat Gran és present a la campanya, la reactivació econòmica de la parròquia i sobre la gestió del comú i la promoció dels funcionaris. 

El primer punt del programa d'En Comú per Encamp és la gestió comunal. El candidat Jean Michel Rascagnères diu que la seva proposta és continuar el camí cap a l'administració electrònica i ampliar els tràmits en línia i creant el punt Empresa per ajudar en l'obertura de negoci. Per tot plegat volen formar els treballadors del comú i promocionar-los creant una carrera professional. En aquest sentit també es compensarà atenent a la conciliació familiar.

Agrupadament Encampadà diu que els 5.000 metres de la cessió de la propietat per fer el nou Prat Gran és suficient. Amb tot, el candidat Daniel Torres ha volgut remarcar que el contracte amb la propietat deixa obert la possibilitat de negociar, gràcies a una clàusula que va demanar el comú. Ells no descarten aquesta opció.

Tanmateix, Torres es mostra contrari a la possibilitat d'abonar 38 milions d'euros per adquirir el Prat Gran ja que opina que les arques comunals no ho poden assumir.

El socialdemòcrata David Rios creu que la clau per reactivar l'economia de la parròquia és ser al costat dels comerciants en cites ja establertes com el mercat dels dissabtes o la Braderie. També volen organitzar esdeveniments en temporada baix, més enllà de l'activitat d'Andorra Turisme, de la qual Rios diu que Encamp no se'n beneficia.

Aquests darrers dies de campanya repartiran 300 fulletons amb les mesures per ajudar els comerços entre Encamp i el Pas de la Casa.

Informa: Rosa Alberch-Pere Moliné
Imatges: Kevin Ribeiro-Desirée Sala

Comparteix:

3.219.167.194