ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els candidats d'Escaldes-Engordany aposten per la gent gran, horaris flexibles per als equipaments i el transport sostenible

www.andorradifusio.ad

A Escaldes-Engordany els candidats aposten per convertir la gent gran en la seva prioritat, fomentar el transport públic sostenible, crear habitatges socials a preu raonable i fer que les famílies puguin practicar esport en horaris flexibles.

La trobada amb la gent gran de la llista de Terceravia+Independents ha comptat amb la presència del líder del partit, Josep Pintat, i de la consellera general Carine Montaner. La llista que encapçala Jordi Rubia a Escaldes-Engordany vol aixecar unes quantes plantes a l'edifici de la llar de Jubilats. Una per a la gent gran i d'altres per a serveis que puguin necessitar-les.

Durant la campanya Unió per Escaldes-Engordany ha constatat que el col·lectiu de gent gran és un dels més desfavorits i pel qual treballaran amb més força si aconsegueixen la victòria aquestes comunals. La residència a preus socials i assequibles i el bus a tot el territori parroquial a un preu moderat seran prioritats segons ha explicat la candidata Elisabeth Zoppetti.

Demòcrates per Andorra+Independents té clar que continuarà l'ampliació dels horaris dels recintes esportius comunals la propera legislatura. La prova de novembre a les piscines va ser positiva per l'assistència d'un parell de centenars de ciutadans. El candidat Jordi Vilanova diu que també es valorarà obrir el rocòdrom en dissabte els mesos d'hivern per facilitar-ne la pràctica als amants de l'escalada.

PS+Independents la mobilitat sostenible a través de la regulació de la circulació de les bicicletes. La formació que encapçala Rosa Gili te clar que es necessari facilitar més carrils bici per fomentar l'us d'aquest transport entre la població. A més i com ja s'ha anunciat volen potenciar el bus comunal a Escaldes-Engordany i que aquest arribi a tots els punts més aïllats de la parròquia.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

35.172.233.2