ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els candidats d'Ordino parlen de transparència, el personal del comú i l'hotel Casamanya

www.andorradifusio.ad

A Ordino qüestions com la situació del personal del comú i les obres públiques han estat molt presents en aquesta segona jornada de campanya. Únicament XOrdino no ha convocat cap acte.

Terceravia+Independents ha parlat de transparència, sobretot pel que fa al que consideren un abús de les adjudicacions directes. És el cas del mur de contenció del camí ral a Sornàs.Tor i reconèixer que són legals, consideren que no s'informa degudament als ciutadans.

Per a MovemOrdino és prioritari augmentar fins a 1.200 euros el salari mínim dels treballadors del comú. Lamenten que el 60% percebi el salari mínim, situació que dificulta que puguin mantenir una vida digna. A més asseguren que això ha obligat a molts d'aquests treballadors a buscar opcions d'habitatge fora de la parròquia.

L'hotel Casamanya és el tema central de la jornada per a En Comú per Ordino. El seu cap de llista espera que en tres anys l'edifici presenti una altra fesomia, ja sigui acollint dependències comunals o sent la seu d'alguna empresa privada.

En el cas que l'edifici aculli una empresa privada aquesta hauria d'aportar un valor afegit a la parròquia. 

Informa: J.A. Sarmiento
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

34.200.218.187