ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els candidats de Sant Julià se centren en la proximitat, la gent gran i el passeig del riu

www.andorradifusio.ad

A Sant Julià de Lòria, Terceravia+Unió Laurediana+Independents valora positivament la primera setmana de campanya electoral. Units pel Canvi ha visitat la Llar de Lòria per explicar les seves propostes per a la gent gran. Pel que fa a Desperta Laurèdia, creu que cal netejar la imatge del passeig del riu.

Des de Terceravia+Unió Laurediana+Independents estan contents de com ha anat fins avui aquesta campanya electoral. El cap de llista, Josep Majoral, s'ha mostrat satisfet que sigui neta i que les tres candidatures expliquin les seves propostes.

Afronten la segona setmana amb ganes de seguir fent arribar el programa al màxim nombre de persones possible. Un format que diuen que els funciona bé és el de les trobades sectorials, amb el qual poden conversar directament amb els ciutadans de la parròquia.

Fer un centre de dia i consolidar el menjador social són els dos grans projectes d'Units pel Canvi per a la gent gran. En una visita a la Llar de Lòria, els candidats han volgut deixar clar que els padrins i padrines són un actiu fonamental per al desenvolupament de la parròquia i que s'han de cuidar. Per això el candidat Ruben Coelho ha dit que treballaran per impulsar totes aquelles iniciatives que permetin la seva integració i millorin la qualitat de vida, així com la seva autonomia. Els han promès que lluitaran per unes pensions dignes i per un Sant Julià de Lòria millor.

A l'equador de la campanya electoral, mentre Terceravia+Unió Laurediana+Independents continua amb les trobades sectorials, Units pel Canvi ha pogut explicar les seves propostes als padrins i padrines de Sant Julià de Lòria. Mentrestant, Desperta Laurèdia ha insistit en la importància que els veïns i veïnes de la parròquia puguin gaudir del passeig del riu amb seguretat.    

Desperta Laurèdia té clar que no apostarà per projectes com el del ràfting, que ja s’ha demostrat des de FEDA que és inviable. La candidata Sofía Cortesao diu que els espais de lleure de la parròquia han de ser per als veïns i veïnes que hi viuen i no pensar només en propostes per als turistes. Per això vol recuperar el recorregut del passeig del riu.

Des de la candidatura el consideren un actiu important de Sant Julià de Lòria perquè la gent hi passegi i no els agrada l’estat de deixadesa actual. Assenyalen que cal posar tanques més segures i netejar-lo.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

3.238.70.175