ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les candidatures d'Ordino proposen la promoció dels quarts i la millora dels serveis públics en les últimes declaracions abans de les eleccions

www.andorradifusio.ad

El turisme cultural ha d'aportar riquesa també als quarts, segons En Comú per Ordino. La resta de llistes que es presenten han criticat les deficiències en serveis com la treta de neu, la recollida d'escombraries i el transport urbà.

En Comú per Ordino vol continuar promocionant els quarts de la parròquia com ha fet fins ara, a través del patrimoni cultural. Destaquen que amb iniciatives similars han aconseguit augmentar significativament les visites a zones d'interès històric situades a la Cortinada, diu el candidat Jordi Serracanta. La iniciativa forma part d'un projecte més ambiciós que comportarà millores a tots els quarts, posant en relleu el patrimoni històric menys conegut d'Ordino.

Terceravia+Independents considera que serveis com el transport urbà i la treta de neu i escombraries són deficients en zones com Llorts, la Cortinada i la carretera del coll d'Ordino. Així ho han constatat durant el porta a porta i lamenten que des del comú no s'hi posi remei. És una realitat que segons el cap de llista de la formació, Jordi Balsa, es compromet a posar remei si finalment resulten elegits.

També des de X'Ordino han criticat serveis com ara la treta de neu, que segons afirmen aquests dos darrers dies d'intenses nevades han ajudat a destapar les deficiències. El cap de llista, Enric Dolsa, recorda que ja existia un protocol per aquests casos que el comú actual no aplica. Dolsa creu que els darrers pronòstics de Josep Àngel Mortés sobre el resultat de les eleccions, en els quals situava la llista que lidera com a favorita, evidencien neguit pel que pugui passar diumenge.

I de la situació que genera la neu a la carretera del coll d'Ordino també han parlat des de Movem Ordino. La manca de servei pel que fa a la treta de neu dificulta l'accés de veïns de la zona que es desplacen a peu. Així ho ha constatat i ho ha denunciat avui el candidat d'aquesta formació Joan Miquel Armengol. Consideren que caldria parlar amb els propietaris dels terrenys que voregen la carretera per trobar-hi una solució. Armengol ha denunciat que les inversions de millora en els accessos no han arribat a aquesta zona.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

34.200.218.187