ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Les candidatures de Sant Julià proposen la reactivació del centre esportiu, planificacions de les inversions i un edifici multifuncional

www.andorradifusio.ad

A Sant Julià de Lòria, el penúltim dia de campanya electoral ha estat centrat per les propostes esportives, urbanístiques i de finances.

Units pel Canvi ha lamentat l’abandonament que pateix el centre esportiu lauredià i considera que és hora de començar a reactivar-lo. Per això proposa potenciar les activitats esportives per als joves, millorar les instal·lacions, com la piscina, el gimnàs i els vestidors; donar més suport a les entitats esportives de la parròquia, ja que són el pilar de l’esport de base; cuidar millor els treballadors del centre i, també, ajustar les tarifes perquè siguin accessibles per a tothom, ha explicat Eric-Jordi Da Silveira. Els candidats l’han visitat i han aprofitat per portar aliments a Càritas.

Desperta Laurèdia ha manifestat la importància de planificar de forma molt ben ordenada i racional les inversions futures, perquè no tornin a comprometre les finances comunals com ha passat els darrers anys. En aquest sentit, ha assenyalat que primer cal garantir els mitjans tècnics necessaris als treballadors i de forma coordinada amb les conselleries. I no fer grans inversions, com les del ràfting, que ja s’ha demostrat que és inviable, o la tirolina de Naturlàndia. Els de Cerni Cairat aposten per inversions més responsables i al servei de la ciutadania.

Terceravia+Unió Laurediana+Independents té clar que a Sant Julià de Lòria hi ha manca d’espais esportius, per a la universitat i també per a alguns esdeveniments lúdics i culturals. Per això proposa donar-hi resposta d’un sol cop, amb un edifici que pogués cobrir les diferents necessitats i on estiguessin implicats tots els agents. Josep Majoral ha recordat que el comú ja disposa d’alguns terrenys a Aixovall i als Horts del Riu, que podrien ser una bona opció, sense oblidar la dels particulars que hi puguin estar interessats.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

3.239.51.78