ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Ciutadans Compromesos esdevindrà partit polític

www.andorradifusio.ad

Ciutadans Compromesos referma la seva posició a la Massana, tot i l'abstenció i els vots en blanc

Satisfacció continguda a la seu de Ciutadans Compromesos que aquest cop feia coalició amb Demòcrates i Liberals. Tot això, després dels resultats obtinguts als comicis comunals. La victòria garantida ha motivat la caiguda de la participació i un nombre elevat de vots en blanc. La cònsol major electa, Olga Molné, s'ha mostrat satisfeta per superar el 50% de participació i ha remarcat que "treballarem per tots i volem que tothom s'involucri en el projecte", per acabar destacant que "tothom serà escoltat".

L'actual cònsol major de la parròquia, David Baró, ha valorat positivament els resultats obtinguts per la formació. Baró ha considerat que serà un relleu "fàcil", atès que tant Molné com Sansa formaven part del comú.

En clau personal, Baró ha reconegut que "ara es prendrà un descans", tot i que no descarta fer el salt a la política nacional. A més, també ha avançat que "CC esdevindrà un partit polític aviat i comptarà amb tot el meu suport". A més, també hi haurà una agrupació que "representi la majoria social de la parròquia".

El cònsol sortint també ha posat en relleu la necessitat de fomentar la transparència.

Informa: Joel Romero
Imatges: Desirée Sala

Comparteix: