ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Comerç, lleure, funcionariat i participació ciutadana als discursos electorals d'Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

A Escaldes-Engordany les quatre llistes que aspiren a governar casa comuna els propers quatre anys han destacat aspectes com ara la comunicació amb els ciutadans, el benestar dels funcionaris, les activitats i espais de lleure pels menors i l'activitat comercial a la part alta de Carlemany.

La comunicació amb els ciutadans i la inclusió de les seves opinions en els projectes comunals serà un aspecte que els Demòcrates volen potenciar si resulten elegits per governar casa comuna durant quatre anys més. La candidata Laura Lavado diu que amb la millora de les eines informàtiques amb les quals s'estableix el diàleg entre escaldencs i comú, Demòcrates espera millorar i incrementar la participació ciutadana en les decisions que pren.

La conciliació familiar és un aspecte que preocupa el Partit Socialdemòcrata i des del comú treballaran perquè mitjançant una futura bossa de temps es creïn sinergies entre la població. Rosa Gili explica que aquesta seria una de les mesures encaminada a pal·liar la problemàtica de les famílies treballadores amb fills. També es projectaran espais per augmentar l'oferta d'activitats per a menors de totes les edats i gustos.

Terceravia d'Escaldes-Engordany ha lamentat el mal ambient que creuen que existeix entre els funcionaris del comú de la parròquia. Jordi Rubia, cap de llista de la candidatura, ha afegit que aquesta situació és més greu entre la quarantena d'agents de circulació. Ha denunciat que no estan cobrant el que els pertoca segons la graella salarial.

Rubia també ha assegurat que aquesta situació porta molt de temps així i toca trobar-hi solucions.

Unió per Escaldes-Engordany opina que l'aspecte de comerços a la part alta de Vivand és una visió intolerable per als ciutadans i per als turistes. Higini Martínez-Illescas assegura que aquesta formació treballarà des del comú perquè situacions com la que es pot constatar a l'avinguda Carlemany amb projectes comercials aturats no es produeixin.

El cap de llista ha volgut mostrar la situació que es viu a la part alta de l'avinguda Carlemany amb un exemple visual.

Informa: Sílvia Mestre-Pere Moliné
Imatge: Sergi Linares-Desirée Sala

Comparteix:

35.172.233.2