ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Un conseller d'enllaç al Pas de la Casa, incentius fiscals a nous negocis o consellers de proximitat, idees per a Encamp

www.andorradifusio.ad

En les últimes hores a Encamp s’ha parlat d’inversió per generar més oportunitats. N'ha parlat En Comú per Encamp. PS aposta per un conseller de proximitat i els de Terceravia el proposen per al Pas de la Casa.

La circulació o les queixes veïnals com les batalles o la brutícia. Són moltes les qüestions que els veïns del Pas no tenen temps de tractar amb el comú perquè han de baixar a Encamp. Per això Terceravia+I proposa deixar un conseller enllaç al Pas de la Casa. Així ho ha dit Laurent Thiebaud. Terceravia promet més seguretat en època hivernal i per contribuir a la vida social faran un parc infantil cobert, una sala de cinema i posar el mobiliari urbà que tant han reclamat. Invertir per generar oportunitats.

En Comú per Encamp mantindran incentius fiscals i ajudes d'obertura per atreure nous negocis. També ajudaran a renovar i modernitzar comerços i hotels dels nuclis de la parròquia per crear múscul turístic i econòmic. Una de les accions pel consumidors passa per bonificacions en aparcaments. Ho ha dit el candidat Nino Marot. Les obres d'embelliment de tots dos nuclis i la posada en marxa del Rosaleda i el Museu de l'Automòbil han de ser incentius per acompanyar la crescuda i la millora de la vida de la parròquia.

El Partit Socialdemòcrata ha volgut posar èmfasi en la necessitat de crear un conseller de proximitat que tindria com a funció dialogar regularment amb representants de totes les zones d'Encamp. Consideren que els barris perifèrics no tenen tanta atenció per part del comú com el centre, quelcom que es nota en el dia a dia, segons la candidata Demelsa Azzopardi. També afirmen que aquesta qüestió hauria de ser diferent al tractament específic que es mereix el Pas de la Casa ja que té una problemàtica molt diferent.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

35.172.233.2