ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Critica als projectes fallits i propostes laborals i esportives aquest dimecres a Encamp

www.andorradifusio.ad

A Encamp, de mica en mica s'intensifica l'activitat de les candidatures amb el focus posat en projectes que es creuen fallits de la gestió del comú actual i propostes encarades als treballadors i pilars clau, com l'esport. 

Les diferents candidatures que concorren a les eleccions encampadanes treballen la cursa cap al comú d'Encamp des de diferents fronts, des de la gestió comunal, a la importància de l'esport o projectes que diuen es poden millorar amb l'entrada d'un nou equip comunal.

La candidatura de socialdemòcrates amb independents creu que un mal exemple de gestió es troba en la passarel·la de Mojácar que després dels 900.000 euros de les obres n'ha costat 100.000 per arreglar deficiències com el sòl que no és apta per a la treta de neu i llisca. Ho ha explicat la candidata Jennifer Mitjana. En un any el comú ha hagut de solucionar el pas de corrent de la infraestructura. El que no es modificarà és el pendent que asseguren que es va fer en sentit contrari i provoca inundacions en cases adjacents.

Mentrestant, si entren al comú, Terceravia agafa el compromís de fer formacions específiques per cada departament del comú i és que creuen que les persones són la clau. En aquest sentit volen fer un estudi per valorar els punts forts i els que es poden millorar en cada cas. Revisar contractes eventuals per evitar la falta de motivació i la rotació de personal serà un altre aspecte a millorar. Tot plegat per reduir el descontentament general que hi pot haver al comú, segons la candidata Alexandra Arenas.

Enmig d'un entrenament del FC Andorra, la candidatura d'En Comú per Encamp es compromet a continuar al costat de l'equip en cas d'ascens tant pel que fa a la gespa natural com les graderies. Volen fer d'Encamp una parròquia saludable per als ciutadans i la seva economia, incrementant els esdeveniment esportius. Xavi Fernández  ha dit que tenen preparat un conveni amb el CN Barcelona per fer estades, que milloraran les instal·lacions parroquials i treballaran l'encaix amb club i associacions.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

35.172.233.2