ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Degoteig esglaonat al comú del miler d'electors de Canillo

www.andorradifusio.ad

A Canillo el matí ha transcorregut amb normalitat. Des de les 9 els votants han anat arribant constantment. Els més de 1.000 electors hauran de decidir entre la continuïtat del mandat de Demòcrates o la candidatura alternativa d’Objectiu Comú.

Hi ha hagut un degoteig constant de votants. Una vegada obertes les portes del col·legi ja hi havia un parell d’electors per emetre el vot. Un d’ells considera positiu que es pugui escollir entre dues opcions, tot i que assenyala que hauria preferit més candidatures.

A les 11h s’han vist les primeres cues. 1.051 electors estan cridats a les urnes. Una dada que representa l’increment del 15% en comparació als comicis de fa quatre anys. 201 ho han fet a la Batllia, xifra que suposa poc més del 19% de l’electorat.

La mare de la consellera Rosa Maria Mandicó ha estat una de les votants més grans amb 94 anys. També hi ha hagut votant jove. Per a la Sara, per exemple, són les primeres eleccions. Considera que els joves s’haurien d’implicar més en les decisions que afecten tothom.

Albert Torres, cap de llista d’Objectiu Comú, ha estat el primer de les dues candidatures a votar. Ho ha fet a les dotze del migdia. Assegura que hi haurà un resultat molt ajustat i anima els electors a votar.

El demòcrata Francesc Camp ha votat a les dues del migdia. Posa en relleu que la participació en la parròquia sol ser alta.

Canillo decidirà entre la continuïtat del mandat de Demòcrates encetat fa vuit anys i la llista alternativa d’Objectiu Comú.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix:

3.234.143.26