ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Escaldes-Engordany arriba a l'equador de la campanya amb propostes sobre urbanisme, infància i persones amb dificultats

www.andorradifusio.ad

A l'equador de la campanya electoral els candidats a Escaldes-Engordany han parlat de la infància, d'urbanisme, de patrimoni arquitectònic i de solidaritat ciutadana.

La candidatura al complet del Partit Socialdemòcrata d'Escaldes-Engordany va reunir-se dijous al vespre amb ciutadans de la parròquia. Els van presentar els punts principals del seu programa. Després de cinc dies de campanya ja es comença a notar quines són les preocupacions més importants o reiterades. Aquestes serien, segons Rosa Gili, les conseqüències del pla d'urbanisme aprovat el 2018, fruit de la manca de comunicació amb els ciutadans.

Aconseguir que Govern i comú aturin les obres davant la casa Tremella a Engordany és l'objectiu dels candidats de Terceravia. Semblaria segons els candidats que el comú no va saber negociar bé aquesta venda dels terrenys davant l'edifici protegit i ara aquest acabarà amagat. La número dos de la llista, Beatrice Grougnet, ha volgut remarcar també que en aquesta zona de la parròquia la treta de neu i la neteja en general són escasses.

Un web des d'on les famílies es podrien comunicar i intercanviar material escolar o roba d'esquí, per exemple, és una de les iniciatives d'Units per Escaldes-Engordany. L'objectiu és aprofitar i donar sortida als ciutadans que tinguin més dificultats. També es tracta d'una iniciativa sostenible, diu Elisabeth Zoppetti.

La infància, el col·lectiu potser més vulnerable, és l'aspecte destacat del programa de Demòcrates. Núria Pons vol treballar juntament amb els recursos del Govern per detectar els nens en perill d'exclusió a la parròquia.

Una representació de tots els candidats de Demòcrates per aquestes eleccions s'han reunit avui amb Unicef a petició de l'ONG.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

3.219.167.194