ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Funcionariat i representació política, patrimoni arquitectònic i solidaritat ciutadana, aquest divendres a Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

A l'equador de la campanya electoral els candidats a Escaldes-Engordany han parlat de la infància, el funcionariat, el patrimoni arquitectònic i la solidaritat ciutadana.

Si aconsegueix la majoria el Partit Socialdemòcrata planificarà bé les despeses i els projectes comunals. A més afavorirà entre els treballadors del comú que s'organitzin en un sindicat de manera que es puguin resoldre les problemàtiques que puguin existir als departaments. També i després de l'experiència que han viscut els últims anys a la minoria, facilitaran temps i espai a l'oposició, promet la cap de llista, Rosa Gili.

Aconseguir que Govern i comú aturin les obres davant la casa Tremella a Engordany és l'objectiu dels candidats de Terceravia. Semblaria segons els candidats que el comú no va saber negociar bé aquesta venda dels terrenys davant l'edifici protegit i ara aquest acabarà amagat. La número dos de la llista, Beatrice Grougnet, ha volgut remarcar també que en aquesta zona de la parròquia la treta de neu i la neteja en general són escasses.

Un web des d'on les famílies es podrien comunicar i intercanviar material escolar o roba d'esquí, per exemple, és una de les iniciatives d'Units per Escaldes-Engordany. Com ha explicat aquest divendres al matí la candidata d'Units per Escaldes-Engordany Elisabeth Zoppetti, l'objectiu és aprofitar i donar sortida als ciutadans que tinguin més dificultats. També es tracta d'una iniciativa de visió sostenible.

La infància, el col·lectiu potser més vulnerable de la població, és l'aspecte destacat del programa d'aquest divendres de Demòcrates. Volen treballar juntament amb els recursos que disposa el Govern per detectar als menors en perill d'exclusió a la parròquia. Una representació de tots els candidats de Demòcrates en aquestes eleccions s'han reunit aquest matí amb Unicef a petició de l'ONG.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

18.204.55.168