ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La gent gran i més aparcaments, eixos de les propostes a Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

Primer dia en què les formacions a Escaldes-Engordany comencen a donar a conèixer els punts del seu programa als ciutadans després de la penjada de cartells. En aquesta parròquia el cens ha augmentat des de les generals de l'abril en 88 votants.

Crear sinergies entre les diferents generacions de ciutadans que conviuen a la parròquia és un dels objectius que s'ha marcat la candidatura del Partit Socialdemòcrata en aquestes eleccions comunals.

Per això el  PS contempla l'ampliació o trasllat a un edifici més gran de la infraestructura que afecta al departament de socials. L'objectiu és donar solució als neguits de la gent gran sense oblidar els altres segments de la població.

Unió per Escaldes-Engordany ha tingut en compte tres problemàtiques diferents que trobaran la solució en la construcció d'un edifici al terreny comunal del Falgueró, darrere l'hospital.

Amb una nova infraestructura es podria dotar d'una residència a preus assequibles per a la majoria de la població i es podria construir un ascensor al darrere per als alumnes del Sant Ermengol. A més es faria un aparcament en previsió que el del costat desapareixerà aviat.

Demòcrates planteja un pla estratègic perquè la part alta d'Escaldes recuperi l'activitat que va tenir dècades enrere. A més del futur aparcament comunal de 600 places, es pensa en l'embelliment de zones emblemàtiques com la del carrer d'Engordany i en decidir l'ús de la parcel·la contigua al museu Thyssen on ara hi ha un aparcament.

Aquest nou estacionament que es construirà el 2022 s'espera que sigui un pol d'atracció per als visitants.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares-Anna Ginestà

Comparteix:

34.200.222.93