ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La gent gran, el temps de lleure dels infants, el comerç i els funcionaris, als discursos electorals a Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

En aquest cinquè dia de campanya les formacions polítiques que concorren a les eleccions comunals del 15 de desembre han dedicat la jornada a destacar diferents aspectes del seu programa electoral i ho han fet des de diferents escenaris de la parròquia com ara el Prat del Roure, Vivand i el mateix edifici comunal.

Els candidats de Demòcrates han dedicat la tarda a escoltar les inquietuds del col·lectiu de gent gran. Ho han fet durant un berenar a la Llar de Jubilats d'Escaldes-Engordany al qual han assistit, també, a més dels membres de la llista, l'actual cònsol major, Trini Marín i l'excap de Govern Antoni Martí. El cap de llista, Miquel Aleix, ha explicat que en el cas de guanyar una de les prioritats en les quals treballaran serà l'ampliació d'aquest casal.

La conciliació familiar és un aspecte que preocupa el Partit Socialdemòcrata i des del comú treballaran perquè mitjançant una futura bossa de temps es creïn sinergies entre la població. Aquesta seria una de les mesures encaminada a pal·liar la problemàtica de les famílies treballadores amb fills. També es projectaran espais per augmentar l'oferta d'activitats per a menors de totes les edats i gustos, avança la cap de llista, Rosa Gili.

Terceravia d'Escaldes-Engordany ha lamentat el mal ambient que creuen que existeix entre els funcionaris del comú de la parròquia. Jordi Rubia, cap de llista de la candidatura, ha afegit que aquesta situació és més greu entre la quarantena d'agents de circulació. Ha denunciat que no estan cobrant el que els pertoca segons la graella salarial. Rubia també ha assegurat que aquesta situació porta molt de temps així i toca trobar-hi solucions.

Unió per Escaldes-Engordany opina que l'aspecte de comerços a la part alta de Vivand és una visió intolerable per als ciutadans i per als turistes. Aquesta formació treballarà des del comú perquè situacions com la que es pot constatar a l'avinguda Carlemany amb projectes comercials aturats no es produeixin. El cap de llista, Higini Martínez-Illescas, ha volgut mostrar la situació que es viu a la part alta de l'avinguda Carlemany amb un exemple visual.

Informa: Sílvia Mestre-Pere Moliné
Imatge: Sergi Linares-Desirée Sala

 

Comparteix:

3.226.245.48