ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La gestió del comú, programes ambiciosos, millores i crítiques a Encamp

www.andorradifusio.ad

La Valireta s'ha omplert aquest dimecres en la reunió de poble d'En Comú per Encamp per defensar un programa que qualifiquen d'ambiciós. Mentrestant Terceravia presenta una gestió centrada en les persones i els socialdemòcrates continuen denunciant mala gestió en obres com la passarel·la de Mojácar.

Encamp s'ha llevat sense actes previstos per les candidatures dijous al matí. Però en les últimes hores de dimecres En Comú per Encamp ha fet la seva reunió de poble i s'han sentit veus crítiques per part de PS+I i de millora a la gestió comunal per part de Terceravia+I.

Si entren al comú, Terceravia+I ha agafat el compromís de fer formacions específiques per a cada departament i és que creuen que les persones són la clau. En aquest sentit, la candidata Alexandra Arenas explica que volen fer un estudi per valorar els punts forts i els que es poden millorar en cada cas. 

Revisar contractes eventuals per evitar la falta de motivació i la rotació de personal serà un altre aspecte a millorar. Tot plegat per reduir el descontentament general que hi pot haver al comú i millorar el clima laboral.

En una reunió de poble en què ha estat acompanyada per part del Govern i que ha inaugurat el cònsol major, Jordi Torres, la candidata de En Comú per Encamp, Laura Mas, ha parlat de la continuïtat d'un comú que segons l'actual cònsol acabarà amb la reducció del deute a la meitat i una capacitat inversora de 4,8 milions al 2020.

Un dels grans reptes de futur d'En Comú per Encamp és l'allargament de la concessió de Pas de la Casa-Grau Roig. Si entra al comú, Laura Mas seria la primer dona de la història a ocupar el càrrec de cònsol major. 

La candidatura de socialdemòcrates amb independents creu que un exemple de mala gestiódel comú es troba en la passarel·la de Mojácar que després dels 900.000 euros de les obres n'ha costat 100.000 més per arreglar deficiències com el sòl que no és apte per a la treta de neu i llisca, ha remarcat la candidata Jennifer Mitjana.

En un any el comú ha hagut de solucionar el pas de corrent de la infraestructura. El que no es modificarà és el pendent que asseguren que es va fer en sentit contrari i provoca inundacions en cases adjacents.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

18.204.55.168