ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Habitatge a preu assequible, bus parroquial, horaris als recintes esportius i natura, propostes a Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

A Escaldes-Engordany els candidats aposten per convertir la parròquia en un pulmó verd on hi hagi transport públic sostenible, amb habitatges socials a preu raonable i on les famílies puguin practicar esport en horaris flexibles.

Terceravia+Independents comprarà si guanya els terrenys que una família ha posat a la venda a l'avinguda Fiter i Rossell per a construir-hi cinc plantes de places d'estacionament i un edifici on el comú podria construir-hi pisos socials. La formació política que encapçala Jordi Rubia no pot assegurar quants pisos hi hauria, però el que sí saben és que el cost d'aquests habitatges, exclusivament de lloguer, no hauria de sobrepassar el 50% del salari.

El cap de llista d'Unió per Escaldes-Engordany va aplegar dimarts militants i simpatitzants a la sala d'actes del comú de la parròquia per a la reunió de poble. Higini Martínez-Illescas va assegurar que ha après molt dels electors i que de fet amb temes com el bus parroquial aquest ha passat a ser una prioritat i no un punt més del programa electoral.

Demòcrates per Andorra+Independents té clar que continuarà l'ampliació dels horaris dels recintes esportius comunals la propera legislatura. Jordi Vilanova diu que la prova de novembre a les piscines va ser positiva per l'assistència d'un parell de centenars de ciutadans.

També es valorarà obrir el rocòdrom en dissabte els mesos d'hivern per facilitar-ne la pràctica als amants de l'escalada.

PS+Independents aproparà la natura al centre urbà. S'estudiarà les necessitats dels trams de camins i passejos per rehabilitar-los. La cap de llista, Rosa Gili, ha explicat que a la zona més cèntrica afavoriran els espais verds per fer d'aquesta parròquia un entorn saludable per on caminar.

A més negociarà amb els propietaris de terrenys l'obertura del passeig del rec del Solà. També es dotarà el passeig de la Plana d'un enllumenat adequat.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

35.172.233.2