ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El medi ambient i els joves marquen l'inici de la segona setmana de campanya a Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

A Andorra la Vella les propostes electorals han girat entorn del medi ambient i la recollida selectiva i propostes pels joves.

En Comú per Andorra la Vella vol continuar impulsant la recollida selectiva amb la millora dels punts després que s'hagi notat que el volum de residus que s'hi diposita és cada vegada més gran. A més volen potenciar les minideixalleries que asseguren han donat un bon resultat. Per això David Astrié defensa la necessitat de posar-ne a tots els aparcaments de la parròquia. Un projecte que volen ampliar a tots els barris amb la instal·lació d'aquests punts perquè tots els ciutadans tinguin la facilitat de reciclar productes que no van a la brossa habitual. A més tenen previst continuar amb les campanyes de sensibilització i posar fi als abocaments incontrolats.

També ha parlat de residus i medi ambient la candidatura socialdemòcrata que vol implantar la digitalització del comú en la gestió del servei. Sergi González defensa la necessitat de potenciar la neteja dels carrers i la millora de la recollida selectiva també amb l'ajuda dels ciutadans que són els usuaris dels serveis i que amb la plataforma de comunicació directa podran fer arribar les queixes. 

Assegura, a més, que hi ha zones on els contenidors no estan adaptats a les necessitats i per això creu que cal seure amb la concessionària del servei per establir canvis immediats a les zones més afectades. El que de moment no tenen previst és rescatar el concurs. 

Terceravia ha presentat les idees per a la gent jove, amb atenció especial als espais a l'aire lliure per desenvolupar activitats esportives i de lleure.

La candidata Alicia Nieto també dona importància a les activitats culturals i assegura que fomentarà el treball conjunt amb el jovent perquè la seva opinió i propostes ajudin a dinamitzar  la parròquia. Entre les propostes per als joves hi ha la de fomentar actes amb Youtubers, Influencers i Egamers. La llista ha organitzat aquesta nit a dos quarts de nou una reunió de poble al Centre de Congressos.

Informa: Anna Pifarré- David Domingo
Imatge: Albert Refart-Anna Ginestà

Comparteix:

35.172.233.2