ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Millores al Prat Gran, al complex esportiu i retenir el Futbol Club Andorra, propostes del dissabte a Encamp

www.andorradifusio.ad

L'ampliació i renovació del complex esportiu i assegurar la permanència del Futbol Club Andorra. Són promeses que han fet alguns candidats a Encamp junt amb la nova proposta per al Prat Gran.

En Comú per Encamp vol que el Prat Gran sigui un punt de trobada de la vida social i cultural del poble i per a tots els públics. Si surten escollits tenen projectat un edifici de serveis i un aparcament en un terreny a l'altre costat del carrer de la Molina, explica la cap de llista, Laura Mas. Entre les renovacions que promet la candidatura que encapçala Laura Mas hi ha el trasllat de les pistes de bàsquet i l'skate parc que ara mateix són davant del poliesportiu. El projecte estaria xifrat en uns 3 milions d'euros.

El Futbol Club Andorra és un valor per a la parròquia que no es vol deixar perdre i per això el Partit Socialdemòcrata+Independents diu que si opten al comú atendran totes les necessitats que pugui tenir l'entitat i que se'n podran beneficiar la resta de clubs de la parròquia. El cap de llista, David Ríos, ha dit que modernitzaran les instal·lacions tant d'Encamp com del Pas de la Casa i les reorganitzaran. Pel que fa  a Prada de Moles ha lamentat que en el moment de la construcció no es pensés en un accés adaptat a les graderies o una coberta per a quan fa mal temps.

La candidata de Terceravia+Independents, Ainhoa Fernández, defensa un complex esportiu renovat i ampliat. Les prioritats passen per un gimnàs més gran, engrandir la pista de futbol,  una cafeteria i més espai per als petits i una zona d'aigües. La que també és portera de l'ENFAF defensa la permanència del Futbol Club a Andorra a Prada de Moles. Aquí l'aposta de la seva candidatura és ampliar les graderies i guanyar capacitat.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

18.206.194.134