ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Molné garantirà el rigor per rebaixar l'endeutament sense renunciar a les inversions

www.andorradifusio.ad

La cap de llista de Ciutadans Compromesos+Demòcrates+Liberals, Olga Molné, ha garantit continuïtat de la feina feta per la formació en els dos darrers mandats i també que hi haurà esperit renovador amb propostes que volen anar executant.

Molné ha destacat el rigor financer de CC dels darrers vuit anys amb una reducció de l'endeutament destacada. Assegura que la seva candidatura mantindrà aquesta cura a la vegada que no renuncia a inversions. Com les que se seguiran fent a l'estació de Pal-Arinsal, per a la que seran proactius per obtenir inversió privada.

La desestacionalització del turisme també és un dels objectius per dinamitzar la parròquia, que tindrà una nou pla estratègic de desenvolupament econòmic. "El que es va buscar va ser que el nou pla estratègic trobés un model de parròquia viva, dinàmica, però també amb molta qualitat de vida", explicava, tot insistint que "es buscarà una manera de potenciar tots aquests punts positius".

En l'àmbit social Molné diu que mantindrà totes les partides pressupostàries vigents i que s'augmentaran si és necessari. També hi haurà un especial atenció i seguiment a persones amb més dificultats i risc d'exclusió social.

Molné ha exposat que cal trobar una sortida per als pisos de l'antic complex Astra. El lloguer a preu assequible no es descarta. "N'hi havia hagut de pisos socials a la zona. Eren pisos socials per vendre, a uns preus molt econòmics", recorda, tot i que "no va funcionar gaire, però potser si s'enfoqués al lloguer podria funcionar".

La cap de llista de Ciutadans Compromesos ha destacat el perfil plural del seu equip i ha deixat clar que es tindrà en compte totes les propostes que arribin de part dels ciutadans.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Ginestà

Torna a veure l'entrevista completa a la cap de llista de la Massana, quan vulguis i des d'on vulguis:

Comparteix:

3.235.66.217