ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Novetats per al Prat Gran, rebaixes de l'impost d'arrendament i plans per al complex esportiu a Encamp

www.andorradifusio.ad

L'ampliació i renovació del complex esportiu és una de les prioritats de les quals avui s'ha parlat a Encamp. També de la necessitat de fer un Prat Gran per a tots els públics i pal·liar el problema de l'habitatge.

En Comú per Encamp vol que el Prat Gran sigui un punt de trobada de la vida social i cultural del poble i per a tots els públics. Si surten escollits, tenen projectat un edifici de serveis i un aparcament en un terreny a l'altre costat del carrer de la Molina, explica la cap de llista. Entre les renovacions que promet la candidatura que encapçala Laura Mas hi ha el trasllat de les pistes de bàsquet i l'skate parc que ara mateix són davant del poliesportiu. El projecte estaria xifrat en uns 3 milions d'euros.

Els socialdemòcrates encampadans denuncien que hi ha edificis que fa anys que són tancats i que es podrien reobrir amb mesures avantatjoses per als propietaris. La idea és taxar el lloguer segons uns paràmetres que determinaran una possible rebaixa de l'impost d'arrendament que ara mateix és del 2%, avança la candidata Teresa Recasens. Als joves els volen ajudar a trobar pis per emancipar-se. Diuen que avui dia no hi ha gaire diferència de preu entre parròquies centrals i Encamp.

La candidata de Terceravia+ I Ainhoa Fernández defensa un complex esportiu renovat i ampliat. Les prioritats passen per un gimnàs més gran, engrandir la pista de futbol,  una cafeteria i més espai per als petits i una zona d'aigües. La que també és portera de l'ENFAF defensa la permanència del Futbol Club a Andorra a Prada de Moles. Aquí l'aposta de la seva candidatura és ampliar les graderies.

Josep Ribó, que és soci des de l'inici del complex esportiu, denuncia la deixadesa que fa anys, diu, que hi ha amb sales d'activitats que no són adequades per a la pràctica de l'esport ja que ocupen espais que, per exemple, havien estat una sala d'exposicions. A més, estudiaran la creació de nous espais. La proposta d'Agrupament Encampadà és adequar les sales, instal·lar una cafeteria i canviar el gimnàs a la planta superior i en el seu lloc ubicar-hi les arts marcials.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.234.143.26