ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Pas de la Casa centra les propostes dels candidats encampadans

www.andorradifusio.ad

Els caps de llista de les quatre candidatures d'Encamp assisteixen als debats de RTVA, amb tot les propostes se segueixen desgranant entre Encamp i el Pas de la Casa.

El candidat de Terceravia Àlex Calvo diu que si surten escollits treballaran per portar turisme asiàtic a la parròquia a través de la marca Encamp-Pas de la Casa. Ho ha dit el candidat Àlex Calvo.

Racionalitzar la despesa i fer de les finances comunals un exercici d'optimització de recursos i transparència és un altre dels objectius que s'han marcat amb pressupostos que s'ajustin a la realitat. La seva opció al capdavant del comú diu que vol ser un exemple de responsabilitat.

Agrupament Encampadà promet consultar els habitants del Pas de la Casa totes les obres que s'hi han de fer per evitar problemes com els que s'han trobat amb la passarel·la del riu que, diu Josep Ayala, s'està fent malbé perquè el material no és l'adequat o la plaça del Poble, on el desnivell i actualment la neu fan difícil que se'n pugui gaudir.

La plaça del Poble és una de les primeres obres que volen arreglar posant-la a nivell. Ayala diu que la seva candidatura vol treballar amb comerciants i veïns del poble qualsevol acció que s'hagi d'implantar i com el pla d'embelliment que han projectat pel seu mandat. 

La dinamització econòmica i social del Pas de la Casa és un dels aspectes que En Comú per Encamp porta al programa. La candidatura encapçalada per Laura Mas proposa la construcció d'una plaça que es converteixi en el centre neuràlgic del poble.

A l'espai, que se situaria a l'actual plaça dels Coprínceps, s'hi ubicaria un aparcament subterrani i serveis per als infants i la gent gran. També volen que es duguin a terme activitats culturals i de lleure com fires i el mercat de Nadal. D'aquesta manera, volen promoure la cohesió social, i que tant veïns com visitants tinguin una referència de trobada al Pas de la Casa.

Els caps de llista de les quatre candidatures seran aquest dilluns al debat de RNA a partir de les 14h i d'ATV desrprés de l'informatiu vespre.

Informa: Rosa Alberch-Oliver Jaén
Imatge: Kevin Ribeiro-Vicente Bellot

Comparteix:

18.208.126.130