ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La política d'aigües, el jovent i la part alta, a la campanya d'Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

Dinamitzar econòmicament la part alta de la parròquia, millorar la política d'aigües i fomentar la socialització del jovent són les propostes que tanquen els primers set dies de campanya a Escaldes-Engordany.

Unió per Escaldes-Engordany està preocupat pel fet que la parròquia només compti amb una captació d'aigua, que si bé abasteix totes les llars no està exempta d'imprevistos com ara una possible contaminació. Valoren les millores introduïdes els darrers temps, però no les consideren suficients. La candidatura que encapçala Higini Martínez Illescas proposa que el comú acordi connexions amb les parròquies d'Andorra la Vella i Encamp.

El partit socialdemòcrata s'ha centrat aquest diumenge en el jovent i en el seu temps de lleure. Considera que els joves passen massa temps davant les pantalles de telèfons i ordinadors i que sovint els seus punts d'encontre són els centres comercials. Rosa Gili assegura que crearà espais de trobada i proposarà activitats atractives fent que els joves es relacionin més entre ells sense que hi hagi una pantalla al mig.

Proporcionar places d'aparcament i dinamitzar econòmicament la part alta de la parròquia és l'objectiu de Terceravia+Independents a Escaldes-Engordany. Aquesta formació aconseguirà pal·liar les mancances d'aquest sector de la parròquia amb la construcció d'un gran aparcament soterrat de 300 places a la zona de l'església, ha assegurat el candidat Josep Baliellas.

A més aquesta candidatura considera que la caseta de turisme hauria d'estar en un lloc més cèntric i proposen desplaçar-la fins al carrer de la Unió.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

34.200.218.187