ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Propostes a Andorra la Vella per a més zones esportives, l'arranjament dels carrers i el passeig del riu

www.andorradifusio.ad

A Andorra la Vella s'ha parlat de zones esportives per a joves, d'un projecte de connexió de Santa Coloma amb el centre pel passeig del riu i de la millora dels carrers dels diferents barris de la parròquia.

Els socialdemòcrates consideren que la remodelació de les instal·lacions del Parc Central ha anat en detriment dels joves que han perdut les zones esportives que hi havia. Per això el candidat Jordi Benet defensa la necessitat de construir noves zones de lleure en diferents punts de la parròquia per donar resposta a les seves necessitats.

També volen actuar a l'estadi Comunal amb una remodelació total de la infraestructura. Diuen que de ser la llista més votada estudiaran el projecte que ha tret a concurs l'actual comú i que en valoraran la viabilitat. Diuen que volen posar els joves al centre de les polítiques i per això consideren que necessiten d'instal·lacions esportives que responguin a les seves necessitats.

Els candidats de Terceravia+Independents continuen insistint que els ciutadans han de ser l'objectiu de les polítiques comunals. A la zona central de Santa Coloma Carlos Trillo ha exposat la necessitat d'arranjar els carrers i de fer acords amb els privats per millorar la imatge de les façanes i dels terrenys actualment molt descuidats.

La formació ha celebrat aquest dilluns una reunió de poble al Centre de Congressos. Trobada que ha comptat amb el president de la formació, Josep Pintat, i el conseller general massanenc Joan Carles Camp. Hi han desgranat tot el programa electoral posant especial èmfasi en la necessitat de millorar la imatge de la parròquia i amb una aposta clara: la de ser la seu del futur museu nacional.

En Comú per Andorra la Vella vol connectar la part alta i la baixa de la capital mitjançant un passeig en condicions. Conxita Marsol diu que tenen un projecte ampli de connexió entre la rotonda de la dama de gel i Santa Coloma mitjançant la millora del passeig que també passa pel parc central. Un projecte global que també inclou la remodelació de la plaça de la Rotonda i un parc fluvial. 

El projecte el que busca és naturalitzar més la ciutat i la zona del riu buscant una imatge menys dura de la manera més sostenible. També eliminaran els productes químics en el tractament dels espais verds de la parròquia.

Informa: Anna Pifarré
Imatge: Albert Refart

Comparteix:

18.208.126.130