ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Propostes a Escaldes-Engordany per la llar de jubilats, la mobilitat universal i la part alta

www.andorradifusio.ad

Dinamitzar la part alta de la parròquia econòmicament i socialment, afavorir la mobilitat universal i ampliar la Llar de Jubilats són les propostes que tanquen la primera setmana de campanya electoral a Escaldes-Engordany.

En la línia de la proposta de principis de campanya de dur a terme accions encaminades a facilitar la vida a la població de gent gran de la parròquia, Unió per Escaldes-Engordany vol ampliar la Llar de Jubilats amb una planta més. En aquest espai, diu el cap de llista Higini Martínez Illescas, s'ubicarien unes sales que emularien una llar particular perquè la gent gran s'animés a sortir de casa. També s'afavoriria la interacció amb generacions més joves.

Les barreres arquitectòniques a les quals s'enfronta la població també existeixen a Escaldes-Engordany segons el Partit Socialdemòcrata. Aquestes no són només un impediment per a la mobilitat de les persones que la tenen reduïda crònicament, sinó que, segons el candidat Antoni Fernández, altres sectors de la població les poden patir en algun moment de la seva vida i el PS en farà un estudi de totes per eliminar-les.

Segons el PS persones com les embarassades, la gent gran o algú que pateixi un accident i hagi d'anar amb crosses són víctimes d'aquests paranys urbanístics.

Proporcionar places d'aparcament i dinamitzar econòmicament la part alta de la parròquia és l'objectiu de Terceravia+Independents a Escaldes-Engordany. Aquesta formació aconseguirà pal·liar les mancances d'aquest sector de la parròquia amb la construcció d'un gran estacionament soterrat a les places de prop de l'església, assegura el candidat Josep Baliellas.

A més aquesta candidatura considera que la caseta de turisme hauria d'estar en un lloc més cèntric i proposen desplaçar-la al carrer de la Unió.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

18.206.194.134