ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Propostes per a Santa Coloma de Terceravia+I i d'En Comú per Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

A Andorra la Vella la campanya s'ha traslladat avui a Santa Coloma.

Terceravia+Independents vol reactivar el petit comerç i l'activitat de Santa Coloma. Així ho ha exposat aquest dimecres en una reunió de poble a la Casa Quim de Dolsa. La reactivació passaria per instaurar un mercat i diferents activitats culturals. Emi Matarrodona també defensa la necessitat d'invertir en la millora dels carrers alguns molt malmesos. Continuarà també amb els treballs de la separativa d'aigües.

Apostaran per potenciar l'església i també la resta de la localitat. També defensen la necessitat de millorar la senyalització de l'entrada de Santa Coloma i no acaben de compartir el projecte d'arc projectat per l'actual majoria comunal.

També a Santa Coloma, En Comú per Andorra la Vella aposta per construir un nou parc infantil que doni resposta a les necessitats de la població. Un parc que es construiria en terrenys comunals i que es lliga amb el de la Serradora destinat als joves. El parc es destinaria a nens d'un a cinc anys. El candidat Gerard Menardía defensa la feina feta el darrer mandat.

Consideren que amb aquesta inversió quedarien cobertes les necessitats en aquest sentit donant sortida als infants que es troben a l'escola bressol comunal o altres centres educatius de Santa Coloma propers al parc de la Serradora.  

Informa: Anna Pifarré
Imatge: Albert Refart

Comparteix:

34.238.248.103