ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Retrets per la gestió econòmica i propostes turístiques, culturals, laborals, per al comerç i el sector primari al debat d'Ordino d'RNA

Retrets per la gestió econòmica i propostes turístiques, culturals, laborals, per al comerç i el sector primari al debat d'Ordino d'RNA

Els quatre candidats d'Ordino, Enric Dolsa de XOrdino, Jordi Balsa de Terceravia+Independents, Josep Angel Mortés d'En Comú per Ordino i Sandra Tudó de Movem Ordino, han participat aquest dijous al debat de Ràdio Nacional.

Enric Dolsa, cap de llista de X'Ordino ha capitalitzat el debat econòmic amb xifres destacant la mala gestió econòmica de l'actual comú i de com el deute per habitant s'havia incrementat molt. 

El cap de llista d'En Comú per Ordino, Josep Àngel Mortés, per la seva banda, ha defugit l'enfrontament en aquesta qüestió i ha volgut parlar més de propostes per a la parròquia. Ha parlat del projecte d'un gran mirador, un rellotge solar que vol tirar endavant Secnoa i del qual fa temps que en parla amb el comú.

Movem Ordino ha estat representant Sandra Tudó, cap de lllista, que vol potenciar la cultura, especialment casa Rossell, i dinamitzar la parròquia amb més subvencions als pàrquings comunals. Demana també que s'apugi el sou als funcionaris del comú que cobren el salari mínim i critica la proposta d'Enric Dolsa de fer un país en miniatura per a 70.000 visitants.

Per últim, Jordi Balsa, cap de llista de Terceravia, promet transparència a la parròquia i que el ciutadà sàpiga el que es fa amb els seus diners. Vol potenciar el sector primari de la parròquia i millorar el comerç fent la parròquia més sostenible.

El centre de congressos i l'hotel Casamanya també han protagonitzat el debat ordinenc.

Informa: Jordi Lorente

Torna a escoltar el debat dels candidats d'Ordino a l'espai d'Eleccions Comunals 2019 del web o al podcast del programa:

 

Comparteix:

35.172.233.2