ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Sisè dia de campanya a Encamp: un telecabina a Engolasters, un conseller de proximitat i més seguretat al Pas

www.andorradifusio.ad

A Encamp a punt d'enfilar la setmana de campanya, els candidatures continuen immerses en els programes amb propostes per potenciar el llac d'Engolasters i millorar la vida al Pas de al Casa.

El llac d'Engolasters és una de les zones d'atractiu turístic i natural que vol potenciar En comú per Encamp creant un accés per a tots els públics des del poble a través de les Bons i que s'ha d'unir amb les Pardines per passejar, ha explicat la candidata Jèssica Montellà.

Engolasters ha de ser un pol d'atracció per al turisme i els practicants d'esport en general. Un altre dels projectes és l'estudi d'una línia de telecabina que es vol crear per guanyar més entrades per la banda encampadana que ara mateix es perd en detriment d'Escaldes-Engordany.

El projecte del telèfèric és un dels punts més compartits entre les diferents candidatures. Mentrestant aquest dijous s'ha parlat de la necessitat de més seguretat al Pas de la Casa i d'implantar un conseller de proximitat.

El Partit Socialdemòcrata ha volgut posar èmfasi en la necessitat de crear un conseller de proximitat que tindria com a funció dialogar regularment amb representants de totes les zones d'Encamp. La candidata Demelsa Azzopardi considera que els barris perifèrics no tenen tanta atenció per part del comú com el centre, quelcom que es nota en el dia a dia.

També afirmen que aquesta qüestió hauria de ser diferent al tractament específic que es mereix el Pas de la Casa ja que té una problemàtica molt diferent.

En la reunió de poble aquest dijous al Pas de la Casa, Terceravia+I i el cap de llista Santi González s'ha compromès a treballar per augmentar la seguretat al Pas de la Casa conscients que en temporada alta i el turisme nocturn porta molts problemes d'incivisme que deriven en soroll, brutícia que afecten a comerços i veïns.

Les reunions amb veïns i comerciant han de servir per revisar regularment les mesures que funcionen i d'altres a millorar en la política comunal i estar al costat dels neguits dels encampadans i aconseguir un nucli net i endreçat.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.234.143.26