ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El transport públic i els joves marquen la campanya a Canillo

www.andorradifusio.ad

A Canillo les candidatures han presentat propostes relacionades amb el transport públic i els joves.

El transport públic i els joves han centrat els actes de campanya a Canillo. La creació d’un servei de transport públic parroquial que faciliti l’accés a l’escola i una comissió especifica per als joves són algunes de les propostes plantejades.

Des d'Objectiu Comú insisteixen en la creació d’un servei de transport públic parroquial que arribi a totes les poblacions de la parròquia. El candidat Carles Juan aposta perquè sigui compatible amb l’accés a l’escola tant al matí com a la tarda. És una de les iniciatives més demanades pels veïns.

Volen reduir la densitat del trànsit i millorar el transport públic entre les parròquies. Volen canviar la situació actual, ja que consideren que hi ha una manca d’efectivitat horària i de freqüència. A més, proposen abonaments a preus especials per fomentar l’ús del transport públic.

Demòcrates+Independents ha volgut parlar dels joves. Asseguren ser conscients que el comú necessita un relleu generacional. Volen crear una comissió per atendre les demandes dels joves. La candidata Laura Riba també proposa que les comissions de festes s’integrin i siguin presents en tots els esdeveniments de l’any.

Aposten per crear una entitat esportiva multidisciplinària on tots els joves puguin practicar diversos esports. A més, tenen la intenció d'organitzar trobades l’inici de curs escolars entre famílies i clubs esportius.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix:

18.204.55.168