Més impuls al festival de titelles i l'habitatge centren la jornada a Encamp

www.andorradifusio.ad

Després de parlar de cultura, aquest dimecres serà Units per al Progrés qui farà una reunió de poble després que dimarts fa ser el torn d'Avancem, on va exposar les seves mesures en matèria d'habitatge als assistents a la Valireta.

Ja n'hi ha prou de jugar amb la parròquia. Aquest és el missatge que Avancem difon al seu vídeo de campanya i amb el que dimarts va obrir la reunió de poble a la Valireta, on hi van assistir una trentena de persones. PS+I va rebre preocupacions que passen per una emergència nacional, l'habitatge. La proposta socialdemòcrata passa per l'elaboració d'un índex de preus de referència per evitar la pujada. 

"El model UPDA és més d'intentar que el marc es reguli sol o d'oferir ajuts, però pensem que cada vegada hi ha més gent que necessita aquests ajuts i hauria de ser al contrari."

Marta Pujol, número 1 d'Avancem

La candidatura escolta propostes i millores que es volen fer seves per estar al costat del ciutadà en el proper mandat. 

Mentrestant aquest matí de dimecres a Casa Cristo la coalició encapçalada per Units per al Progrés ha parlat d'una aposta transversal de cultura en què les associacions i entitats tinguin presència en esdeveniments de tot tipus, fins i tot esportius, per donar més impuls a cites consolidades com el festival de titelles. 

"El que volem és anar més enllà de la programació i afavorir que hi pugui haver un premi, que els professionals hi tinguin un lloc de trobada i estada on puguin trobar tallers per formar-se."

Joan Sans, candidat d'UP+DA+I

Sans ha dit que es vol reforçar el coneixement de la parròquia i els entorns amb els orris, el romànic o tradicions com el ball de l'ossa amb recursos pedagògics per fer-ne part als escolars. 

Per conèixer més detalls del programa d'Units per al Progrés Demòcrates i Independents aquesta nit de dimecres hi haurà una reunió de poble a la Valireta a partir de dos quarts de deu. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

Parròquies