ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Modificar l'impost de societats, entre les propostes de Terceravia+UL+I per fer créixer l'economia

www.andorradifusio.ad

Després de reunir-se aquest dimarts al matí amb Empresa Familiar, a la tarda, Terceravia+Unió Laurediana+Independents ha explicat als representants dels fiscalistes les propostes per fer créixer l'economia. Planteja una modificació de l'impost de societats

Terceravia+Unió Laurediana+Independents continua la ronda de trobades amb les entitats del Principat. Aquesta tarda, Josep Pintat, Joan Carles Camp i França Riberaygua han escoltat els neguits de l'Associació de Fiscalistes. Des de la formació també els han explicat el conjunt de propostes que porten al seu programa electoral per fer que l'economia andorrana sigui atractiva, moderna i generadora de riquesa.

Diuen que la via per aconseguir-ho és la política fiscal, defugint de moviments populistes i improvisats, que aboquen el país en la pobresa. Els de Terceravia volen una Andorra forta, fiable i, sobretot, amb seguretat jurídica. Per això aposten per crear un òrgan consultiu, que aporti agilitat i assessori l'empresariat. En paral·lel, plantegen un conjunt de mesures encaminades a modificar l'impost de societats. "Passa per una simplificació i la implementació de règims que facin una Andorra més competitiva, que no siguin danyosos, que estiguin d'acord amb les normes de l'OCDE i l'UE", explica el cap de llista, Josep Pintat.

Els de Pintat creuen que amb aquests règims Andorra atraurà empreses generadores de talent, que contribuiran a fer créixer l'economia.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: