ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Progressistes SDP preveu construir pisos socials per a la gent gran a Santa Coloma

www.andorradifusio.ad

Les pensions i la construcció de pisos d'habitatge social per a la gent gran són les propostes que ha presentat Progressistes SDP a la gent gran d'Andorra la Vella.

Després de visitar aquest dimarts al matí el centre penitenciari, Josep Roig, ha tingut una reunió a la tarda amb els jubilats de la Casa Pairal d'Andorra la Vella. Les pensions han aparegut sobre la taula.

El cap de llista de Progressistes SDP, acompanyat pel president del partit, Jaume Bartumeu, i per la candidata per Andorra la Vella Meritxell Pujol, ha escoltat les preocupacions dels jubilats, centrades bàsicament en les pensions i l'habitatge. Sobre aquest últim punt, Roig ha avançat un projecte d'habitatge social que posarien en marxa a la Borda de Sales, a Santa Coloma, en terrenys del Govern, i gestionada pel sector públic. Seguiria l'exemple de Jovial i podria ampliar-se a d'altres parròquies, finançats amb fons de la CASS.

En referència a les pensions, Roig ha explicat la proposta de Progressistes per apujar la pensió mínima de jubilació fins arribar al salari base, que també ha de créixer. Tot això si s'ha cotitzat deu anys a la CASS. Pel que fa a les pensions de viduïtat ha avançat que les que siguin inferiors a 600 euros rebrien un augment del 10% anual els pròxims quatre anys. En cas de superar aquest xifra, l'increment seria del 5% anual. 

Infiorma: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: