ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Terceravia+UL+I aposta per a la creació d'un observatori fiscal

www.andorradifusio.ad

Terceravia+Unió Laurediana+Independents ha començat la ronda de trobades amb diverses associacions. Aquest dimarts s'ha reunit amb membres de l'Empresa Familiar, a qui han exposat el seu model econòmic. Entre les propostes, aposten per a la creació d'un observatori fiscal.

Terceravia+Unió Laurediana+Independents s'ha reunit amb representants de l'Empresa Familiar. El cap de llista de la formació, Josep Pintat, els ha explicat els eixos del seu programa electoral, fent especial èmfasi en les relacions que Andorra hauria d'establir amb la Unió Europea.

Més avantatges per a les petites i mitjanes empreses i noves oportunitats per als comerços són alguns dels 100 punts que porten al seu programa electoral.

El partit ha exposat a l'EFA el seu model econòmic, que passa per fomentar el creixement del país, basant-se en diversos criteris.

Alguns d'aquests són racionalitzar i prioritzar les despeses o promoure un conjunt d'incentius fiscals per atreure al Principat empreses amb un alt valor afegit.

Aquest observatori fiscal hauria de garantir la seguretat jurídica, reordenant l'agència tributària i que, alhora, sigui un punt de referència per a tot el teixit productiu del país.

Pintat ha assegurat que aquest observatori serà important per conèixer la conjuntura internacional en matèria fiscal, tant important per no perdre el rumb de la competitivitat

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: