ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

UPA proposa crear dues zones franques sense aranzels a les fronteres

www.andorradifusio.ad

Units pel Progrés d'Andorra aposta per crear dues zones franques sense aranzels a les dues fronteres. D'aquesta manera, afirmen, es podria atreure empreses que creïn valor afegit. Així ho han explicat a l'Empresa Familiar.

La candidatura d'Units pel Progrés d'Andorra, encapçalada per l'advocat Alfons Clavera, ha presentat a l'Empresa Familiar la proposta de crear zones franques a la frontera.

Concretament, n'hi hauria dues: al Pas de la Casa i Sant Julià de Lòria, on podrien operar sense aranzels diverses societats.

Segons ha explicat el cap de llista d'aquesta manera es podria aconseguir atreure empreses que podrien crear riquesa. Assegura que aquesta proposta té el vistiplau d'especialistes estrangers que la veuen viable.

Alfons Clavera també ha volgut posar èmfasi davant els representants de la petita i mitjana empresa que s'ha d'anar a negociar amb la Unió Europea, sí, però posant-hi condicions.

De forma emfàtica ha dit que s'ha d'anar a guanyar per assolir un acord d'associació.

Durant l'enganxada de cartells de diumenge el candidat també va explicar que les mesures de reactivació econòmica que proposen han d'anar acompanyades d'altres amb un fort vessant social com la instauració d'un salari mínim de 1.400 euros mensuals o pensions dignes pels jubilats.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Guillem Casal

Comparteix: