ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ACO+Demòcrates vol revaloritzar la Casa Rossell i d'Acord demana a Ordino que no s'oblidi la desviació de la Massana

www.andorradifusio.ad

ACO+DA vol impulsar la Casa Rossell d'Ordino amb actuacions que revaloritzin aquest patrimoni cultural. Per la seva banda, d'Acord ha demanat que no s'oblidi el projecte de la desviació de la Massana.

Joan Martínez Benazet, candidat d'ACO+DA, ha visitat juntament amb Sandra Codina la Casa Rossell d'Ordino. Pels dos candidats és important mantenir aquest important patrimoni cultural i dur a terme activitats que promoguin el seu ús. Segons ha explicat Martínez Benazet, el Govern ja té previst realitzar-ho. Es tractaria de fer que aquestes intencions s'acompleixin i es pugui gaudir d'una infraestructura amb una utilitat cultural o turística molt més gran per la parròquia i el Principat. "En aquests moments hi ha idees i treballs a Govern per treure un concurs on es busqui algú que faci una activitat cultural o de l'àmbit turístic que posi en valor aquest patrimoni", detallava Benazet.

Marc Galabert, candidat de d'Acord, ha demanat que no s'aparqui el projecte de la desviació que hauria d'anar des de la Massana fins a Ordino. De totes maneres ha reconegut que és prioritari, per ara, acabar definitivament el vial de Sant Julià.

Ha considerat que la iniciativa del vial d'Ordino contribuiria, en gran manera, a millorar la connexió amb la resta del Principat i que, per tant, seria força positiu per a tothom.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Guillem Casal

Comparteix: