ACO+Demòcrates diu haver arribat a gran part dels electors i Terceravia vol ampliar les guàrdies dels metges als CAP

www.andorradifusio.ad

ACO+Demòcrates d'Ordino ha ressaltat que la campanya els ha servit per a conèixer de prop les necessitats de la gent. Terceravia vol que els centres d'atenció primària tinguin més importància i que s'ampliïn les guàrdies dels metge

Joan Martínez, candidat d'ACO+Demòcrates ha volgut destacar que han arribat a bona part de la població i això els ha estat molt útil.

També ha volgut recalcar la importància del futur servei d'atenció integral a la dona que es crearà si guanyen els comicis i que es centrarà en la salut sexual i reproductiva.

Es tracta d'aquesta iniciativa que vol acompanyar a les dones que vulguin avortar tant en l'àmbit jurídic com en el més sanitari i personal.

Els de Terceravia consideren que els centres d'atenció primària han de poder ser un suport del servei d'urgències de l'hospital. Així per evitar el col·lapse opinen que el que caldria és ampliar les guàrdies de metges els dies festius i els caps de setmana.

Entenen els CAP com un dels serveis més proper al ciutadà i per això creuen que ha de tenir un rol important en les polítiques de prevenció sanitària. Per exemple, en temes de drogodependències per als més joves o per a la gent gran.

Informa: Anna Pifarré
Imatges: Cristina Jubete
Locució: Pere Moliné

Comparteix: