ACO+Demòcrates insisteix en un acord amb els bancs pels pisos buits i Terceravia pretén millorar el centre d'alt rendiment

www.andorradifusio.ad

ACO+Demòcrates han parlat de la importància de posar els pisos buits al mercat per pal·liar el problema de l'habitatge. Terceravia, per la seva banda, vol potenciar el centre d'alt rendiment d'Ordino.

ACO+Demòcrates creu que s'ha d'arribar a un acord amb l'Associació de Bancs perquè es pugui posar al mercat el nombre més gran possible de pisos buits.

També volen que l'administració i els comuns treballin conjuntament per trobar solucions al problema de l'habitatge. Bàsicament, consideren que la principal mancança és que hi ha poca oferta d'habitatges i s'ha de fer tot el possible per augmentar-la.

A més, han reiterat la proposta de crear un fons immobiliari per construir i rehabilitar edificis.

Els de Terceravia volen potenciar el centre d'alt rendiment de la parròquia. Consideren que són unes instal·lacions de primer nivell infrautilitzades i que caldria donar-hi un revulsiu.

Per això aposten per fer-ne més promoció a l'exterior i acollir així estades d'esportistes internacionals potenciant el turisme esportiu.

El que sí creuen que caldria és un sistema calefactor per a la gespa del camp de futbol per utilitzar-lo també durant els mesos d'hivern. També volen canviar la llei de l'esport per potenciar l'esport de base.

Informa: P. Moliné/A. Pifarré
Imatges:C. Jubete/G. Casal
Locució: Pere Moliné

Comparteix: