ACO+Demòcrates, satisfet per haver conegut les necessitats dels ciutadans i Terceravia aposta per potenciar el vessant esportiu d'Ordino

www.andorradifusio.ad

ACO+Demòcrates ha ressaltat que la campanya els ha servit per a conèixer de prop les necessitats de la gent. Terceravia creu que s'ha de potenciar més el vessant esportiu de la parròquia.

Joan Martínez, candidat d'ACO+Demòcrates, ha volgut destacar que han arribat a bona part de la població i això els ha estat molt útil. Ha volgut recalcar la importància del futur servei d'atenció integral a la dona que es crearà si guanyen els comicis i que es centrarà en la salut sexual i reproductiva. Es tracta d'aquesta iniciativa que vol acompanyar a les dones que vulguin avortar tant en l'àmbit jurídic com en el més sanitari i personal.

Noemí Amador i Jordi Balsa, candidats de Terceravia+Unió Laurediana+Independents, han assegurat que la parròquia té un gran atractiu per als esportistes d'alt nivell i per això s'ha de potenciar aquest vessant. Creuen que podria suposar un revulsiu econòmic per a Ordino. També parlen de millorar la seguretat, solucionar els problemes de mobilitat, promocionar el patrimoni cultural i artístic. Pel que fa a la campanya electoral han fet un balanç satisfactori ja que afirmen que han pogut fer conèixer a molta gent les seves propostes de millora de la parròquia.

Informa: D. Domingo-P. Moliné
Imatges: A. Refart-G. Casal
Locució: Pere Moliné

 

Comparteix: