ACO+Demòcrates vol posar més pisos buits al mercat i d'Acord creu que s'ha de millorar el transport públic

www.andorradifusio.ad

ACO+Demòcrates ha parlat de la importància de posar els pisos buits al mercat per pal·liar el problema de l'habitatge. d'Acord creu que s'ha de millorar el transport públic i revaloritzar immobles com la Casa Rossell.

ACO+Demòcrates creu que s'ha d'arribar a un acord amb l'Associació de Bancs perquè es pugui posar al mercat el nombre més gran possible de pisos buits. També vol que l'administració i els comuns treballin conjuntament per trobar solucions al problema de l'habitatge. Bàsicament, considera que la principal mancança és que hi ha poca oferta d'habitatges i s'ha de fer tot el possible per augmentar-la.

A més, ha reiterat la proposta de crear un fons immobiliari per construir i rehabilitar edificis.

d'Acord Ordino opina que l'accés en transport públic des de les parròquies altes a la resta del país és una assignatura pendent. La coalició creu que s'hauria de millorar amb un sistema tarifari integrat que permetria pagar amb un sol bitllet un trajecte llarg. Afirma que hi ha hagut millores en aquest àmbit però que n'hi hauria d'haver més. Una altra de les propostes és que hi hagi el que anomenen línies de país i alternes.

També volen revaloritzar immobles com la Casa Rossell o el Centre de la Natura a la Cortinada.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Guillem Casal

 

Comparteix: