d'Acord de Canillo reivindica un local més gran per a la gent gran i Demòcrates vol abaratir el transport públic per millorar la mobilitat

www.andorradifusio.ad

A Canillo la candidatura d'Acord ha compartit unes hores amb els padrins per escoltar les seves inquietuds. A més proposa situar la llar de la gent gran en un local més espaiós i funcional. Per la seva part Demòcrates presenta propostes per millorar el transport públic.

Els candidats d'Acord han visitat la llar de la gent gran, sobretot per escoltar les seves inquietuds, tot i que també han aprofitat per presentar algunes de les propostes que la candidatura defensa per millorar la vida d'aquest col·lectiu. Josep Antoni Reina els ha assegurat que tindran en compte totes i cadascuna de les propostes escoltades i els ha avançat algunes de les millores que des de la seva candidatura volen tirar endavant en cas de resultar la llista més votada diumenge vinent. Una d'elles seria crear un espai més espaiós i funcional.

Per la seva part la candidata de Demòcrates a Canillo Meritxell Palmitjavila ha avançat que pensen prioritzar la llei d'impuls de la transacció energètica. Aquest text inclou un pla de mobilitat nacional, així com un de similar on tindran competències les parròquies. Volen millorar les línies regulars de bus, adequant-les a les necessitats dels usuaris. També reduir el cost del transport públic. En aquesta línia també consideren necessari reduir la mida dels vehicles de transport públic per ajudar a la sostenibilitat.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Ruben Calvo

Comparteix: