d'Acord creu que els electors accepten el seu format de coalició i Demòcrates vol potenciar les energies netes

www.andorradifusio.ad

A la recta final de la campanya, d'Acord Canillo fa una valoració molt positiva de com s'està desenvolupant. Destaquen que els electors han acceptat la proposta d'una llista formada per dos partits. Per la seva banda Demòcrates planteja el repte de desenvolupar la llei de transició energètica i del canvi climàtic.

d'Acord percep que els electors accepten el missatge de la candidatura, formada per dos partits units per tres grans eixos: transparència, canvi de la llei electoral i sobre l'acord d'associació. Tot i que en cas de guanyar els dos candidats aniran als seus grups respectius, garanteixen que defensaran les demandes dels canillencs. De fet, l'experiència podria tenir continuïtat durant la legislatura vinent, ja que les dues formacions estan obertes a mantenir i ampliar el ventall de diàleg, que durant els dos darrers anys consideren que ha estat intens i molt profitós.

I des de Demòcrates consideren que un dels reptes de la nova legislatura ha de ser desenvolupar els reglaments de la llei de transició energètica i del canvi climàtic. D'aquesta forma s'aconseguiria complir els objectius d'arribar al 2030 generant el 30% de l'energia que consumeix el país. En aquest sentit recorden que la llei és una aposta per les energies netes, respectuoses amb el medi ambient. Palmitjavila recorda que per aconseguir els nivells de producció pròpia es construiran noves plantes de cogeneració a Andorra la Vella i el Pas de la Casa.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Ruben Calvo

Comparteix: