d'Acord insisteix en un sistema tarifari integrat per al transport públic i ACO+DA proposa millores en l'atenció domiciliària

www.andorradifusio.ad

d'Acord creu que s'ha de millorar el transport públic i revaloritzar immobles com la Casa Rossell. ACO+Demòcrates vol millorar l'assistència a domicili a la gent gran i dependent per a donar-los més qualitat de vida.

d'Acord Ordino opina que l'accés en transport públic des de les parròquies altes a la resta del país és una assignatura pendent. La coalició creu que s'hauria de millorar amb un sistema tarifari integrat que permetria pagar amb un sol bitllet un trajecte llarg.

Afirma que hi ha hagut millores en aquest àmbit, però que n'hi hauria d'haver més. Una altra de les propostes és que hi hagi el que anomenen línies de país i alternes.

També volen revaloritzar immobles com la Casa Rossell i el Centre de la Natura a la Cortinada.

Joan Martínez ha assegurat que ACO+Demòcrates vol millorar l'assistència domiciliària a la gent gran i que estigui en situació de dependència per evitar al màxim possible el seu ingrés hospitalari.

D'aquesta manera, segons ha explicat, es reduirien els costos econòmics i els afectats guanyarien en qualitat de vida. Martínez assegura que s'haurà de formar més el personal perquè això sigui possible.

Martínez ha recalcat que la dependència anirà a més en els propers anys.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Guillem Casal

 

Comparteix: