d'Acord proposa un concurs d'idees per a l'antiga caserna de bombers i Demòcrates promet ajuts pels artistes

www.andorradifusio.ad

A Andorra la Vella, d'Acord proposa un concurs d'idees per desenvolupar un projecte a l'antiga caserna de bombers. Demòcrates vol impulsar ajuts als artistes per donar-los suport durant el procés creatiu.

L'antiga caserna de bombers ha estat l'espai escollit pels membres de d'Acord per plantejar un dels darrers punts del seu programa. La formació considera que l'enderroc dels edificis va ser precipitat i proposa un procés participatiu per decidir que s'ha de fer a la zona.

De fet, els candidats ja han captat algunes idees com la creació d'uns jardins verticals. El partit vol aprofitar l'experiència d'eines com el pressupost participatiu per dotar la parròquia d'una nova infraestructura.

La cultura ha centrat les propostes d'aquest dijous per a Demòcrates. Des de la formació volen impulsar un programa d'ajuts a creadors plàstics, musicals, literaris, teatrals i cinematogràfics perquè puguin treballar en condicions estables durant el procés creatiu.

El partit considera que Andorra té molt potencial en l'àmbit creatiu i aquesta mesura suposaria un impuls a la cultura popular i els artistes del país. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: