d'Acord proposa eines de participació ciutadana i UP+DA reivindica l'embelliment del Pas

www.andorradifusio.ad

Des del Pas de la Casa la candidatura demòcrata ha parlat de les obres en marxa per millorar accessos i embelliment al poble. De la seva banda d'Acord ha parlat de propostes per millorar la transparència de les institucions. 

Davant l'edifici del comú d'Encamp la candidatura d'Acord s'ha reunit per parlar de la transparència de les institucions que comença amb la publicació de qüestions laborals de les persones que hi estan relacionades.

Una altra acció i per acostar encara més les institucions al poble, es podran presentar demandes d'informació a comuns i Govern per part popular sempre i quan reuneixin el suport de dues-centes firmes de persones més grans de 16 anys.

La candidatura d'Units per al Progrés+Demòcrates s'ha traslladat al Pas de la Casa per explicar les millores dels accessos i l'embelliment al poble que passa per tres fases d'intervenció.

Dues es posaran en marxa al maig. Una de la sortida del túnel d'Envalira al Pas que pertany a Porta. L'altra l'embelliment de l'avinguda del Consell General.

I cal afegir-hi les obres de Tarascon al Pas. En total Torres ha destacat que el Govern demòcrata destinarà al conjunt de treballs prop de 14 milions d'euros. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: